Dit Is Het Nieuws: Buitenaards contact in Nederland en België

WINSUM – “Op 1 april geven wij in de Blauwe Schuit in Winsum (universal village) vanaf 16.00 uur uitleg over de vele bijzondere objecten en onze vredevolle universele bezoekers. We delen de universele kennis wat wereldwijd door onze bezoekers aan de mensheid wordt doorgegeven en de ultieme oplossingen zijn voor de wereldwijde impasse”, aldus Anton Teuben, organisator van de bijeenkomst.

Wereldwijd is er al sinds de homo erectus inter-dimensionaal contact. Door de eeuwen heen hebben de instituties dit verborgen gehouden voor de wereldbevolking. Daar is nu een einde aan gekomen en overal vinden we het bewijs terug en nemen velen hun verantwoordelijkheid om het onder de aandacht te brengen van een steeds groter publiek. Veel mensen begrijpen dat we niet alleen zijn en doen eigen onderzoek. Als een van de oudste ufo-meldpunten wereldwijd zijn wij nu volledig in staat om de hongerige mensen die op zoek zijn naar het ware nieuws met feiten en bewijs uitleg te geven over onze bezoekers en de reden waarom “zij” ons nauwlettend in de gaten houden.

Nederland en België spelen een zeer grote rol bij de bekendmaking van dit inter-dimensionale contact en iedereen mag nu weten wat zich in Nederland en o.a. in november 2004 in Winsum heeft voorgedaan boven ons kantoor aan de Lombok. Destijds hebben we dit direct gemeld bij het college en raadsleden in Winsum en regionale media en politie. Inmiddels is bekend dat duizenden mensen in Noord-Nederland dit mochten ervaren waarvan een aantal hun verhaal in Winsum met het publiek willen delen.

Nogmaals nodigen wij de regionale media en college van B & W van gemeente Het Hogeland uit om “dit grote nieuws” aan te horen en hun conclusies te trekken. De  rol van onze media en politiek wordt nu op de proef gesteld…doen ze onderzoek of zetten ze zichzelf verder buitenspel door het grootste nieuws te negeren of verzwijgen. De historie van Groningen en Friesland spelen een cruciale rol in de bekendmaking van het buitenaardse contact wat gebaseerd is op (bron)bewustzijn en vrij is van geloofssystemen en religies.

Zo kunnen we op 1 april onderwerpen aan het licht brengen die samen hangen met het buitenaardse contact en de ontdekking van velen van de term Schumann resonantie en de mogelijkheden tot zelfherstel door de vrije energie in de ether weer te benutten. Onze aarde heeft een hartslag en is een levend organisme die ons alle ingrediënten en levensenergie levert om optimaal te fungeren en weer te ontdekken wie en wat wij zijn.

Programma zaterdag 1 april

Door wie, van waar en waarom worden wij bezocht. Anton Teuben en Petra Antoinette van het oudste ufo-meldpunt geven het laatste nieuws omtrent het buitenaardse contact. We besteden aandacht aan nieuwe natuurzuivere technieken onder andere voortkomend uit het inter-dimensionale contact. Karsten van Energy Abundance legt uit, er is energie in overvloed. Eric en Nienke geven voorlichting uit hoe ze met orgonite, cloud en tower busters masten energetisch kunnen omzetten. Uiteraard besteden we aandacht aan de hartslag van de Aarde (Schumann resonantie), de mogelijkheden voor het welzijn van ieder levend wezen en onze planeet en zullen wij hier gesprekken over voeren en ervaringen uitwisselen met gasten. De wereld wordt wakker en er ontstaat “Een Nieuwe Aarde” met een vredig, respectvol en liefdevol bewustzijn. Wij dienen onze kinderen in te lichten, dat zijn onze nieuwe empathische leiders.

Universe is magic and love is the key

Team Anton Teuben – Universal News

 

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.