Zaterdag 1 april weer oplaplab in Warffum

WARFFUM – Iedere eerste zaterdag van de maand is het raak; dan is er weer Oplaplab: hét repaircafé van Warffum. Hebt u een computer of laptop die het heeft begeven, wil je de harde schijf redden en de documenten en foto’s veilig stellen? Geeft de lamp geen licht meer, loopt de broodrooster niet meer warm, wil de stofzuiger geen stof meer zuigen of wil de koffiezetter geen koffie meer zetten?

Wij gaan ons wederom voor je inspannen om de oorzaak op te sporen en zo mogelijk te repareren. Onze doelstelling is immers nog steeds om te besparen op grondstoffen door spullen te repareren en een tweede of derde leven te gunnen. We proberen het te repareren of we geven tips daarvoor en we hopen dat je na het oplappen weer met een blij gezicht de deur uit gaat. Het is gezellig in de Huiskamer, het oplappen is gratis en zonder afspraak, de koffie staat klaar.

En wat je ter reparatie wilt meenemen kan variëren van kleine meubels en elektrische apparaten tot kinderspeelgoed.

Open van 14:00 tot 16:00 uur op zaterdag 1 april aan het Noorderkerkpad 13 in Warffum; in de Huiskamer van Warffum. Dat is tegenover de Sjelter en schuin tegenover de SPAR en er staat een wegwijzer met aanduiding ‘Oplaplab’ langs de Noorderstraat.

Handige mensen gezocht

Oplaplab heeft enkele plekken voor handige mensen met schroevendraaiers, combinatietang en/of soldeerbout, maar ook die met een naaimachine kunnen omgaan.

Belangstelling? Dan graag een e-mail naar: oplaplab.warffum@gmail.com

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !