Baflo klaar voor Koningsdag

BAFLO – Op donderdag 27 april a.s. viert koning Willem-Alexander zijn 56e verjaardag. Tegelijkertijd is dat alweer de tiende Koningsdag. Koning Willem-Alexander en zijn gezin, samen met andere leden van de Koninklijke familie, bezoeken die dag Rotterdam. Evenals vorig jaar (in tegenstelling tot de coronajaren 2020 en 2021) wordt de feestdag weer op een ‘normale wijze’ gevierd. In Baflo vieren ze de komende Koningsdag hun eigen feest.

Voorzitter Nico R. Werkman (foto) van de Algemene Oranjevereniging Baflo: “Wij denken voor zowel ouderen als jongeren uit Baflo, Rasquert en Tinallinge -maar ook voor mensen van buitenaf- een veelzijdig en gevarieerd programma te hebben samengesteld. Achter de schermen is door meerderen al lange tijd aan de voorbereidingen gewerkt. De activiteiten concentreren zich in het dorpscentrum: nabij Viskenij, op het Coop-terrein, rond en in het dorpshuis Agricola. Als bestuur veronderstellen we voldoende ingrediënten aan te reiken om er een bruisend feest en bovenal gezellige dag van te maken onder hopelijk zonnige omstandigheden. Daarnaast organiseert Grandcafé De Hoek van 14.00 tot 20.00 uur de 2e editie van het Orange Glow Festival aan de Stationsweg.”

Foto: Koningsdag 2018, spijkerbroekhangen

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.