Extraatje voor kinderen in minimagezinnen

WINSUM – Met het oog op de meivakantie wil de stichting Vrienden Voor Elkaar Winsum kinderen van de basisschool (groep 1 t/m 8)  waarvan de ouders een laag inkomen hebben (tot 120% van het bijstandsniveau), een extraatje van 30,- euro per kind aanbieden. Het extraatje is bedoeld voor ouders die woonachtig zijn in de dorpen Winsum, Sauwerd, Adorp, Baflo, Rasquert, Den Andel en Tinallinge.

Hoe kunt u zich aanmelden?

Per post naar: Hanneke Ritzema, Geert Reindersstraat  7,  9951 CC Winsum of per e-mail: hannekeritzema@hotmail.com. Ook kan het via de website van de stichting, door het contactformulier te versturen. Derde mogelijkheid is telefonisch: Harry Meinders, 0595-442354.

Vermeld daarbij uw naam, adres, postcode en woonplaats, telefoonnummer, aantal kinderen met hun naam en welke groep ze zitten.

Aanmelden tot wanneer?

Uiterlijk zaterdag 22 april 2023 moet de aanmelding binnen zijn

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !