Naar de Bollen 2023

UITHUIZERMEEDEN – Rotaryclub Uithuizen – Het Hogeland, organiseert ook dit jaar het ééndaagse evenement ‘Naar de Bollen’. Prachtige tochten langs de bollenvelden van het Hogeland al wandelend, op de fiets met de auto of de motor. De Rotaryclub wil u graag laten genieten van de prachtige kleuren van de bollen en het Groninger Landschap. De opbrengst van dit evenement gaat dit jaar naar het UMCG Kanker Researchfonds en naar Omroep Het Hogeland.

Het evenement vindt plaats op zaterdag 29 april en er wordt gestart vanaf 07.30 uur bij Kruize Bloembollen aan de Hoofdstraat 264 in Uithuizermeeden.

De tocht

Er zijn wandelroutes in verschillende afstanden: 10km, 20km, 30km en 40 km. De wandelroutes lopen langs diverse bollenvelden die volop in bloei zullen staan.

De prachtige recreatieve fietsroute langs de bollenvelden is 30km lang. Bij de start krijgt u van ons een duidelijke routekaart met beschrijving. Op de routekaart zijn tevens alle bollenvelden gemarkeerd die volop in bloei zullen staan.

De tocht die voor auto’s en motoren is uitgezet is 90km lang en voor iedere rijder geschikt.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !