Verhuizing zorginwoners naar De Tirrel uitgesteld

WINSUM – “De bestrating is nog niet op orde, de toegankelijkheid is niet optimaal,” zo zegt een woordvoerster van aannemer Rottinghuis, bouwer van de Tirrel. De bewoners van het verpleeghuis De Twaalf Hoven zouden deze week naar het nieuwe gebouw De Tirrel verhuizen. 

De multifunctionele accommodatie mfa De Tirrel in Winsum biedt naast de deze zorginstelling ook onderdak aan obs De Tiggeldobbe, cbs De Piramiden, de nieuwe sporthal, kinderopgang en horeca.

Aangezien de bestrating nog niet op orde is, heeft de aannemer besloten de verhuizing van de zorginwoners uit te stellen. “Er is nog geen nieuwe verhuisdatum bekend. Zodra we weten wanneer, zullen we dit bekendmaken”, zo laat Ingrid Prins namens de aannemer weten.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.