24 april bijeenkomst energie besparen in Leens

LEENS – Op maandagavond 24 april kunt u vanaf half 8 ’s avonds langskomen in de Huiskamer van Leens (Brouwerij 1) in het winkelhuis. Tijdens deze avond krijgt u informatie over energie besparen, isolatie, installaties en subsidies en regelingen om de kosten lager te maken. U kunt vragen stellen aan deskundigen en na een presentatie is er ook de mogelijkheid om aan te schuiven bij een tafel waar specifiek over een onderwerp wordt gepraat.

De werkgroep Duurzaam Leens wil op deze wijze dorpsgenoten informeren en voorbereiden op de komende winter, aangezien we de afgelopen winter hebben gemerkt wat oplopende energieprijzen voor gevolgen kunnen hebben. De avond wordt georganiseerd door de Hogelandster Energie Coöperatie (HEC) en de Groninger Energiekoepel (GrEK) om zo samen Leens en omstreken klaar te maken voor het volgende stookseizoen.

We zien u graag verschijnen. De koffie en cake zal klaar staan. Tot dan!

Een volledig overzicht van de activiteiten van GrEK kunt u vinden op: https://grek.nl/agenda/

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !