Koningsdag Warffum met activiteiten voor jong en oud

WARFFUM – Dit jaar worden er diverse activiteiten georganiseerd rondom Koningsdag in Warffum. De feestelijke activiteiten starten al op woensdagavond vanaf 20:00 uur met een echte Koningsnacht in Bubbel met de band “Just Started”. Op Koningsdag zijn er gedurende de dag diverse activiteiten voor jong en oud.

De officiële start is om 9:30 uur met het vlag hijsen bij Vriesenstein door burgemeester Bolding. Daarna worden er diverse activiteiten georganiseerd in en rondom het centrum van Warffum zoals 2 puzzeltochten, pannenkoeken eten, diverse spelletjes, luchtkussens en een vrijmarkt.

Vanaf 13:45 uur zijn er 2 podia met bijbehorende terrassen waar bands en artiesten optreden waaronder NoWay, My Way, Burdy, Ray Slagter, Kevin Paré en Dinant.

Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. Zo zijn er diverse snacks en een Koningsstamppot verkrijgbaar op verschillende plekken in het centrum van Warffum.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !