Inschrijving ODN Oil Bedum Beach 2023 geopend

BEDUM – Het Versplein in het centrum van Bedum is op 16 en 17 juni weer voor even een drukbezocht strand, dankzij de negende editie van het recreatieve beachvolleybalevenement ODN Oil Bedum Beach. Gedurende twee dagen kunnen jong en oud, geoefende volleyballers maar zeker ook mensen zonder balgevoel, zich weer uitleven op het strand met beachvolleybal, strandbarbecue en een beachparty.

Het evenement begint traditiegetrouw op vrijdagmiddag met een groot basisschooltoernooi, waarbij ruim honderd kinderen van diverse scholen er samen een gezellige drukte van maken. De insteek is dat iedereen mee moet kunnen doen, dus er zijn wat aangepaste spelregels, maar uiteindelijk word er wel door iedereen volop gestreden om de felbegeerde wisselbokaal.

’s Avonds mogen de recreatieve teams en de deelnemers aan het bedrijventoernooi hun beachvolleybalkunsten vertonen onder het toeziend oog van vele belangstellenden. Tussendoor kan men genieten van een gezamenlijk strandbarbecue en na afloop mogen de voetjes opnieuw van de zandvloer bij de beachparty.

Op zaterdag zal er in diverse poules gestreden worden om de eeuwige roem en het winnaarsshirt. Prestatiegerichte teams kunnen zich inschrijven voor het 2×2-toernooi. Voor gezelligheidsteams en eeuwige talenten zijn er 4×4-poules op elk niveau.

De inschrijving is net geopend en inmiddels hebben zich al dertig teams aangemeld. Ook meedoen? Leuk! Kijk voor meer info en aanmelden op: diobedum.nl

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.