Stiltemoment in de kerk van Zuurdijk

ZUURDIJK – Op 26 mei, om 16 uur, is weer het maandelijkse stiltemoment in de kerk van Zuurdijk. Ds. Tinus Gerrits steekt de kaars aan en leest Psalm 73. Ditta Kombrink leest de psalm in het Gronings en Klaas Pieterman speelt de psalm op het orgel. En dan is er stilte. 

Na afloop is er gelegenheid nog na te praten en wat te drinken. In de kerk is nog steeds de tentoonstelling van Jelle van Nimwegen, stinzenplanten getekend in Domies Toen, te zien.

Toegang vrij, maar een vrijwillige bijdrage voor Stichting Leeuw Kyiv voor Oekraïne is van harte welkom. Elke dag gaan er met hulp van deze stichting vrachtwagens met hulpgoederen vanuit Nederland diep Oekraïne in. Daar waar anderen niet komen… Helpt u mee?

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.