Stichting Leergeld Het Hoogeland heeft een vernieuwde website

HET HOGELAND – Algelopen week is de nieuwe website van de stichting Leergeld Het Hoogeland live gegaan. Door de nieuwe structuur van de site is het aanvragen van ondersteuning nog een stuk gemakkelijker dan hier voor. Doordat de verschillende rubrieken keurig naast elkaar staan kan de klant met 1 muisklik de aanvraag starten.

Naast het betere gebruiksgemak ziet de site er ook aantrekkelijker uit en hebben we de mogelijkheid om meer informatie te geven. Ook nieuw is de vertaalfunctie. Door een koppeling met google kunnen mensen in (bijna) alle talen de beschikbare informatie lezen. Dit is vooral voor aanvragers waarvan Nederlands niet de moedertaal is een handig hulpmiddel.

Bij stichting Leergeld Het Hoogeland kunnen ouders die een laag inkomen hebben aanvragen doen voor onder andere laptops, fietsen en mobiele telefoons in bruikleen en voor vergoeding van zwemlessen, sportcontributies en -kleding en cultuuropleidingen. Wij zorgen er zo voor dat deze kinderen gewoon met de rest van de klas mee kunnen doen. Aanvragen kan vanaf nu dus nog gemakkelijker via de site.

Voor de website klik hier 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.