Geslaagd schoolgala brengt glamour en plezier naar Terra Winsum

WINSUM  – Het was een avond vol glitter, glamour en onvergetelijke momenten tijdens het jaarlijkse schoolgala van Terra Winsum op donderdag 25 mei. De examens zijn achter de rug, reden genoeg voor een feestje. Het is inmiddels een traditie geworden dat de eindexamenleerlingen van Terra Winsum met bijzonder vervoer naar het gala komen.

Ook dit jaar stopten voor de rode loper op het schoolplein mooie en originele voertuigen. Trekkers, limousines, sportauto’s, hijskranen en paard en wagen, je kunt het zo gek niet bedenken, de leerlingen werden in stijl naar het gala gebracht. Dit zorgt elk jaar weer voor veel publiek. Familie en vrienden, maar ook buurtbewoners komen graag een kijkje nemen naar alle mooie voertuigen en de prachtig aangeklede leerlingen.

Trots

Eenmaal binnen werd de dansvloer al snel gevuld met schitterende jurken en smokings. Er werden prachtige moves getoond en de muziek zorgde voor een onmiskenbare feeststemming. Karin Harmelink, vestigingsdirecteur van Terra Winsum vertelt enthousiast: “Het gala is voor onze leerlingen niet alleen een moment om de examenstress er af te feesten maar ook om samen met hun klasgenoten te genieten en terug te kijken of hun schoolperiode. Vriendschappen worden deze avond gevierd en we hopen dat er herinneringen worden gemaakt die een leven lang meegaan. Het geeft de school maar ook de leerlingen een gevoel van trots en verbondenheid.”

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.