Open dag 50-jarige Eemshaven

EEMSHAVEN – Ter ere van het 50-jarig jubileum van de Eemshaven houdt Groningen Seaports op zaterdag 10 juni een open dag. De open dag zal door Cas König, directeur Groningen Seaports, om 10.00 uur worden geopend in Nijlicht (Schildweg 16). Naast de vele verschillende activiteiten, waaronder vaartochten, openen veel bedrijven de deuren voor belangstellenden. 

Er zullen pendelbussen rijden om de nieuwsgierigen langs de ruim 15 deelnemende bedrijven te brengen. Verder is er o.a. livemuziek, een circusvoordstelling, een klimwand en kun je een grote hijskraan bekijken. Voor de inwendige mens zijn er diverse foodtrucks, die voor een gevarieerd aanbod aan voedsel zorgen.

De open dag is gratis toegankelijk en duurt tot 17.00 uur. Om wachtrijen te voorkomen is aanmelden bij AG Ems voor de kosteloze vaartochten verplicht./AT

Meer informatie over de open dag is te vinden op www.eemshaven50jaar.nl.

7 juni 1973, feestelijke opening van de Eemshaven door koningin Juliana

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.