Ruil je planten en stekjes in Bibliotheek Bedum

BEDUM – Op maandag 12 juni om 19.00 uur start er in Bibliotheek Bedum een kleine planten- en stekjesmarkt. Iedereen die nog stekjes, planten, zaden, producten uit eigen tuin over heeft en dat wil ruilen kan het maandagavond op de ‘Plantenbieb’ tafel neerzetten. Je kan dus plantjes/stekjes halen, brengen óf ruilen. Ook als je geen lid bent van de bibliotheek.

In de vier bibliotheken op Het Hogeland zijn al Zadenbibliotheken waar je zaden kan ruilen. De Plantenbibliotheek sluit hier mooi bij aan. Het is een leuke manier om anderen blij te maken en door te ruilen worden er geen plantjes weggegooid. Verder helpt het stekken van plantjes mee aan een groenere wereld en zet het aan om te gaan tuinieren.

Naast het ruilen van planten kunnen er maandagavond natuurlijk ook ervaringen met elkaar worden uitgewisseld onder het genot van een kopje koffie of thee.

De ruilavond is van 19.00 – 20.30 uur in Bibliotheek Bedum. De ‘Plantenbieb’ tafel blijft de hele week nog staan voor mensen die maandag niet kunnen komen. Plantjes mogen ook van te voren ingebracht worden tijdens openingstijden van de bibliotheek.

Kijk voor meer info op: biblionetgroningen.nl/agenda/bedum

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.