Swim Challenge heeft nog vrijwilligers nodig

GRONINGEN – Veel vrijwilligers hebben zich alweer aangemeld om de Swim Challenge en City Swim op 26 augustus weer tot een groot succes te maken. Omdat tijdens de dag van de Swim Challenge op verschillende locaties zwemmers onderweg zijn, heeft de organisatie voor de deelevenementen nog steeds mensen nodig.

Ken jij nog mensen die mee willen helpen bij de start in Lauwersoog, Zoutkamp (05:30 uur), Zoutkamp (07:30 uur), tijdens de City Swim of bij de finish? Laat het ons dan weten.

Wil jij meer betrokken zijn bij de organisatie en de voorbereiding van dit fantastische evenement? In de comités ben je welkom om ons leuke team te komen versterken!

Teams en Boten

Zwemteams wordt gevraagd om zelf hun volgboot te regelen. Dit jaar voor het eerst heeft de organisatie ook zelf teams samengesteld, waarvoor nog extra kleine volgboten worden gezocht. Ook RIB’s en grote boten voor verzorging en calamiteiten onderweg zijn nog steeds van harte welkom.

Zwemclinics

De borstcrawl clinics in het Zwembad Ten Boer zijn afgerond. Met elke week rond de 25 zwemmers was dit een goede aftrap voor het seizoen. Vanaf aanstaande maandag starten de clinics in het buitenwater.

Meer informatie is te vinden op www.groningenswimchallenge.nl/zwemclinics.

Reclamemateriaal

Wil jij helpen om het evenement nog beter onder de aandacht te brengen? Wij hebben posters, flyers en promotionele teksten beschikbaar waar je gebruik van kunt maken.

Al het digitale materiaal kun je terugvinden op www.groningenswimchallenge.nl/promo. De gedrukte flyers kunnen wij ook uitgeven, neem daarvoor contact op.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !