Burgemeester feliciteert 100-jarige in Winsum

WINSUM – Voor Greet Vos – Tjabbes was het donderdag groot feest. En dat werd kracht bijgezet door het bezoek van burgemeester Henk Jan Bolding die haar kwam feliciteren met haar honderdste verjaardag.

Greet is geboren in Blijham, in een gezin van 8 dochters, en ontmoette tijdens een feestje in Eenrum Klaas Jan Vos, zoon van de bakker in Mensingeweer, waarmee ze later zou trouwen. Het echtpaar werd gezegend met 2 kinderen. Greet werkte vroeger in de bakkerij samen met haar man en inwonende schoonouders. Jaren heeft zij in de winkel gestaan en brood rondgebracht. Dit heeft zij gedaan tot aan 1965. Daarna heeft zij ook nog jaren de sporthal in Wehe-den Hoorn schoon gehouden.

Momenteel verblijft zij op de afdeling Venneheem van de 12 Hoven te Winsum. Ze is altijd goed gehumeurd. Ze kijkt ook graag foto’s en houdt van bezoek.

Berto Merx

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !