Reisbureau D-reizen na metamorfose weer open

WINSUM – Onlangs heeft reisbureau D-reizen in Winsum heeft een metamorfose ondergaan: met nieuwe, lichtere kleuren is een visuele verruiming en zonnig geheel gecreëerd. Na twee weken werkzaamheden ging de deur van het reisbureau aan de Hoofdstraat W. 26 weer open. Niemand minder dan Henk ‘Harmanni’ van Halteren – hij begon ooit in het pand een reisbureau en had daarnaast ook een filiaal in Uithuizen – verrichtte de opening door een lint door te knippen.

Gedurende de 14 dagen dat het reisbureau gesloten was ging het werk natuurlijk gewoon door. Annelies, Antje, Jeanette en Linda, het team van D-reizen Winsum, waren telefonisch en via de mail bereikbaar. Mensen die een persoonlijk gesprek wilden, moesten echter hélémaal naar het filiaal in Veendam komen, al is dat in vergelijking met een geboekte reis naar Tuvalu of Motu Maha qua afstand nog wel te doen. Met de heropening van de ‘vakantiewinkel’ is ook het persoonlijke contact met de klanten terug in Winsum. Dat is prettig, maar ook zeker nodig bij de specialiteit van het reisbureau; het samenstellen van de ideale (rond)reis naar wens van en in overleg met de klant.

Ard Torrenga

 

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.