Grote weggeefmarkt bij Kledingbank Maxima Het Hogeland

WINSUM – Zaterdag 1 juli organiseert Maxima Het Hogeland – de modezaak zonder kassa in Winsum – een weggeefmarkt. Er staan kramen vol met kleding. Omdat we graag plaats willen maken voor nieuwe collectie in de winkel wordt wat overgebleven is van het vorige seizoen weggegeven aan iedereen die behoefte of zin heeft in een nieuwe garderobe.

Kom langs op deze gezellige markt en kijk of er iets voor u en uw gezin bij zit. Er is volop keuze aan mooie en goede dames-, heren- en kinderkleding! Wees er op tijd bij want de belangstelling is groot.

Wanneer: zaterdag 1 juli van 10.00 – 13.00 uur.

Waar: De Werf 5 in Winsum, bij de winkel van Maxima het Hogeland.

Als u een inkomen heeft tot 120% van de bijstandsnorm kunt u zich zaterdag ook inschrijven als nieuwe klant bij onze winkel. Neem dan wel even een ID mee en een bewijs dat u bij deze doelgroep hoort. Als klant kunt u dan elk jaar gratis een mooie zomer- en wintergarderobe uitzoeken voor het hele gezin. U hebt bij ons de keuze tussen nieuwe en kwalitatief zeer goede tweedehandskleding.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.