Openstelling Repair Café Winsum

WINSUM – Op 24 juni is de laatste openstelling van Repair Café Winsum voor de zomervakantie. Tussen 10.00 – 12.30 uur staan de reparateurs weer klaar om u te helpen. Kom op tijd want afgelopen keren was het altijd druk. 

Een ruime meerderheid van de bezoekers wordt blij gemaakt met de herstelacties. Met wat voor spullen? Denk aan een fiets of muziek-, tuin-, verlichtings- of bv keukenapparatuur. Uiteraard kunnen ook kledingstukken worden hersteld. Een broek innemen of broekspijp veranderen qua lengte is ook geen probleem.

Het Repair Café Het Hogeland te Winsum is een van de circa 2800 cafés die er wereldwijd zijn. In die 10 jaar zijn er bijna 3 duizend herstelacties uitgevoerd. Meestal succesvol en met een waardering van 9,6 dus ook met grote tevredenheid van de bezoekers.

Het repareren van allerlei apparaten en kleding staat op dit moment vol in de aandacht. Want het moet anders om minder grondstoffen te gebruiken. Maar ook om de CO2- en stikstofuitstoot terug te dringen. Met het al 10 jaar repareren hebben wij, dankzij jullie komst, hier veel aan bijgedragen. Ook heeft het geholpen om de wetten hierop aangepast te krijgen. Apparaten moeten immers wel te herstellen zijn en vaak wordt het ons hierin niet of zelfs onmogelijk gemaakt.

Bezoek de website voor meer en de juiste informatie www.repair-cafe-het-hogeland.nl

Zaterdag 24 juni staan de koffie en thee klaar om 10.00 uur. De eerstvolgende openstelling na de vakantie is op zaterdag 26 augustus

Locatie: Borgweg 36, Winsum in het gebouw De Poort. Parkeren kunt u naast de deur. Ook het NS-station is dichtbij.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !