Groeten uit Sauwerd & Wetsinge: favoriete plekken op een ansichtkaart  

SAUWERD/WETSINGE – Kunstvloed presenteert dit jaar Groeten uit Sauwerd & Wetsinge; dierbare plekken uit beide dorpen op ansichtkaarten van inwoners. Elke dorpsbewoner van Sauwerd en Wetsinge ontvangt dit weekend een blanco ansichtkaart die gevuld kan worden met een foto van een dierbare plek uit eigen dorp.

Vanaf 26 juni staat in de Dorpswinkel van Sauwerd de Grote, Rode Groeten uit Sauwerd & Wetsingebrievenbus, waar alle post kan worden bezorgd. De organisatie hoopt op een grote belangstelling want alle foto’s met beschrijvingen worden tijdens Kunstvloed gepresenteerd in de kiosk Groeten uit Sauwerd & Wetsinge op het Onstaborgterrein.

Tijdens Kunstvloed 2021 kwamen de groeten uit Adorp. Adorpers hebben toen aan elkaar de mooiste plekken van hun dorp laten zien. Op deze manier hoopt Kunstvloed mensen aan elkaar en aan Kunstvloed te verbinden.

Een eerste presentatie van de inzendingen is op 5, 16, 22 en 23 juli in Ubbegaheem, van 14.00 tot 17.00 uur.

 

 

 

.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !