Luister naar zomerse verhalen of lees zelf een verhaal voor!

EZINGE – Aan het begin van de zomer schijnt de zon vaker en de avonden worden langer. We zijn graag buiten, hebben vakantie en beleven avonturen. Op vrijdag 30 juni organiseert Museum Wierdenland aan het eind van de dag, in samenwerking met de werkgroep Trijntje Soldaats en het KinderBoekenHuis uit Winsum, een voorlees- en vertel-evenement. In zomerse sferen kan iedereen genieten van uiteenlopende verhalen met muziek, een pannenkoek en een drankje tussendoor.

De officiële opening zal verzorgd worden door niemand minder dan onze provinciale voorleeskampioen Marie Andringa van GBS De Wierde uit Winsum!

De deelnemende organisaties hebben zelf vertellers en voorlezers, maar we nodigen iedereen uit om ook een (kort) verhaal te komen vertellen of voor te lezen!

Dus kunt u of kan een van uw kinderen goed voorlezen of vertellen, meld u zich/meld je dan aan! Het gaat om verhalen met een zomers thema van max. 10 minuten. Iedereen (volwassenen en kinderen) die een verhaal wil voorlezen of vertellen kan zich aanmelden via educatie@wierdenland.nl.

Wanneer: vrijdag 30 juni van 17.00 – ca. 19.30 uur

Waar: Museum Wierdenland, Van Swinderenweg 10, Ezinge

Voor wie: kinderen en volwassenen

Entree: € 2,50 incl. pannenkoek en drinken

Aanmelden om naar ‘Zomerverhalen’ te komen luisteren mag, maar hoeft niet: boekingen@wierdenland.nl

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.