Een ongekend zomerfeest op het Hogeland: 1 juli in Pieterburen

PIETERBUREN – Hoe bouw je een goed zomerfeestje? Bij sociale bakkerij ‘Stoet & Ainvoud’ in Pieterburen weten ze dat wel. Daarom organiseren ze ook weer zo’n feestje, te weten op zaterdag 1 juli.

Het recept: allereerst neem je een paar goede ingrediënten: muziek, pizza en leuke activiteiten. Vervolgens vraag je wat lokale beroemdheden voor medewerking. Zo schenkt de Ciderman uit Pieterburen van alles lekkers, bedrukt Mara Piccione uit Warffum je meegenomen t-shirt en draaien lokale DJ’s muziek.

Maar om het echt tot een feest te maken kan er vanaf 13:00 uur zelf brood worden gebakken in de befaamde houtoven van Stoet. Ook kun je buttons maken en een potje Kubb of jeu de boules spelen. Vanaf 16.00 uur gaat het echt los, dan wordt er ovenheerlijke pizza gebakken, vers van de pers.

Vanaf 20.00 uur spelen er ook een tweetal bands. Allereerst de Groningse Rythm&Blues-sensatie: Black Burned BBQ boys, die ontstond rondom docenten van de Minerva Academie. Om 22:00 uur sluit de Rotterdamse Ska-band  the Downbeat Detonators het feest swingend  af met hun op jaren ‘60/70 geïnspireerde rock steady, reggae en ska.

Zin in dit zomerfeestje met gratis entree? Wees welkom en neem je vrienden en familie mee!

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !