Stiltemoment in de kerk van Zuurdijk

ZUURDIJK – Op vrijdag 30 juni, 16 uur, het maandelijkse stiltemoment in de kerk van Zuurdijk. Deze keer staat Psalm 74 centraal. Ds. Tinus Gerrits steekt de kaars aan en leest de psalm. Klaas Pieterman speelt het voorspel en de zetting van Jan W.F. Brandts Buijs (1868-1933). Ditta Kombrink leest de psalm uit Biebel. 

Tinus Gerrits vertelt iets bij de psalm. Daarna is er de stilte. Afsluiting op het orgel is het voorspel en koraal van Adriaan C. Kousemaker (1909-1984), O Heiland trouwe Heer moog onze tong u prijzen. (Hervormde bundel 225). Na afloop is er gelegenheid nog na te praten en wat te drinken.

In de kerk is nog steeds de tentoonstelling ‘Stinzenplanten getekend in Domies Toen’ van Jelle van Nimwegen te zien.

Toegang vrij, maar een vrijwillige bijdrage voor Stichting Leeuw Kyiv voor Oekraïne is van harte welkom.

Elke dag gaan er met hulp van deze stichting vrachtwagens met hulpgoederen vanuit Nederland diep Oekraïne in. Daar waar anderen niet komen… Helpt u mee?

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.