Promotie voor scheidsrechter Demir Guberinic

WARFFUM – De loopbaan van de talentvolle scheidsrechter Demir Guberinic zit in een behoorlijke flow. Na weer een prima seizoen – hij eindigde als eerste in groep F – maakt hij promotie naar groep E in het zondagvoetbal. De pas 20-jarige arbiter uit Warffum mag daardoor het komend seizoen tot en met de 1e klasse fluiten.

Guberinic is sinds 2018 actief als scheidsrechter, waarvan de laatste twee seizoenen bij de senioren. Ook zat Guberinic het afgelopen jaar in het OTS (Ontwikkeltraject Scheidsrechter). “Het was een mooi seizoen, waarin ik veel heb geleerd en mij verder heb kunnen ontwikkelen als scheidsrechter.”

Afgelopen weken was hij scheidsrechter bij twee wedstrijden in de nacompetitie. Zo floot hij Nieuw Roden -Siddeburen (halve finale ) en de finalewedstrijd tussen Ruinerwold- Mildam in Willemsoord.

Maandag kreeg hij het bericht te zijn gepromoveerd naar groep E. “Dit betekent dat ik aankomend seizoen met name actief zal zijn in de 2e klasse. Daarnaast is mijn verblijf in het Ontwikkeltraject ook met één jaar verlengd. Op naar aankomend seizoen!”, laat de ambitieuze Guberinic weten.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.