Kaartverkoop Kunstvloed gestart

SAUWERD – Het programma voor Kunstvloed 2023 is definitief. Daarom is gisteren de kaartverkoop gestart. Voor de grote openlucht theatervoorstelling De Dorpswinkel bijvoorbeeld. Maar ook voor een Groninger Kunstavond, met een optreden van Arnold Veeman, een gitaarconcert van Jan Kuipers en Digmon Roovers, Liedjes over Sauwerd, een poëziewandeling, workshops poëzie en spoken word en een Tafel Theater met een driegangendiner.

Kaarten kunnen besteld worden via de website: www.kunstvloed.nl/programma 2023. Niet alle activiteiten van Kunstvloed zijn betaalde. Het Verhalencafé op 14 september in dorpshuis Ubbegaheem is bijvoorbeeld gratis, net als de muzikale raamvertellingop op 16 september in ’t Sael in Groot Wetsinge. Ook de kunstwerken langs het Sauwerder ommetje en de schilderkunst bij mensen thuis kunnen gratis worden bezocht.

Kunstvloed start op 8 september met de Parade, vanaf 19.45 uur aan de Munnikeweg.

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.