Nieuw: One-Step-Beyond Festival. Doe jij mee?

BAFLO – Op zaterdag 16 september organiseert Stichting Live Noord het One-Step-Beyond Festival: hét festival waar kunst en muziek samenkomen. Een plek waar creatieve breinen hun werk kunnen delen op een leuke, kleinschalige manier.

In zalencentrum Concordia en in de showroom van voormalig garage Bregman nabij de haven is er ruimte voor schrijvers, dichters, fotografen, muzikanten/singer-songwriters en kunstenaars om zich te presenteren en hun passie te delen met bezoekers en elkaar.

Programma 

  • Vanaf 10.00 uur kunnen kunstenaars in alle vormen hun werk tonen aan het publiek. Op beide locaties worden de exposities omlijst door live-muziek.
  • ’s Middags kun je tijdens de exposities genieten van optredens van o.a. Jankobus Seunnenga, Ralph Louie en Ralph de Jongh, samen met Tim Birkenholz (Electric Hollers).
  • Op het avondprogramma staan leuke acts/optredens van onder andere Madless, Druiprek, Lucas en Gea en Lines of Staff. Het avondprogramma wordt nog verder uitgebreid.

De organsisatie heeft al toezeggingen gekregen van kunstenaars die komen exposeren, maar er is nog ruimte voor meer. Voor het middagprogramma is er nog plek voor enkele muzikanten en singer-songwriters.

Ben jij een creatieveling? En wil jij een stapje verder gaan met je werk? Meld je dan aan via stichtinglivenoord@gmail.com. Deelname is gratis.

 

One-Step-Beyond: hét festival met fotografie- en kunstexposities en muziek!

 

 

Entree

’s Ochtends en ’s middags heb je geen kaarten nodig en kun je gewoon binnen lopen. Voor het avond programma kun je voor kaarten kopen via www.live-noord.nl. Kosten 10 euro per stuk online via https://livenoord.stager.nl/web/tickets/111311235

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !