Open huis 100-jarige “Taxi UVO” prima bezocht

UITHUIZERMEEDEN – Met een gezellig personeelsfeest werd zaterdagavond de jubileumdag van UVO Vervoer in Uithuizermeeden afgesloten. Overdag hadden zo’n 250 belangstellenden al gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de vervoerscentrale aan de Bergsmastraat in het dorp.

De bezoekers, waaronder opdrachtgevers, leveranciers , oud-medewerkers en dorpsgenoten, konden in de vervoerscentrale middels een film, een foto- en knipselwand en een expositie van voertuigen de ontwikkeling van het Meijster bedrijf in de afgelopen 100 jaar zien.

In plaats van bloemen en cadeaus te geven, konden de aanwezigen doneren aan het goede doel: Maggie’s Center. Binnekort zal UVO het eindbedrag bekend maken.

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !