Vanaf 10 juli werkzaamheden aan oostelijke ringweg Groningen

GRONINGEN – Het verkeer op de oostelijke ringweg van Groningen moet vanaf maandag 10 juli rekening houden met onderhoudswerkzaamheden. De provincie laat dan een nieuwe geluidsreducerende asfaltlaag aanbrengen, viaductonderhoud uitvoeren, bomen snoeien en kolken schoonmaken zodat het regenwater goed kan wegstromen. 

De werkzaamheden duren vier weken. Ring Oost blijft tijdens de werkzaamheden open voor verkeer. Wel zijn er soms rijstroken dicht of geldt er een lagere maximumsnelheid wat kan leiden tot verkeershinder.

Het werk aan de oostelijke ringweg (Beneluxweg) begint bij de kruising met de Rijksweg N360 (ter hoogte van Bristol) en eindigt voor de kruising met de N361 en N370 (ter hoogte van Beijum en de Hunze). Op vrijdag 4 augustus moeten de werkzaamheden klaar zijn.

Ring Noord

Vanaf 1 september tot en met 2 oktober vinden soortgelijke werkzaamheden plaats aan de noordelijke ringweg.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.