Historische wandeling met gids door Baflo

BAFLO – In Baflo wordt zaterdag 15 juli weer een historische wandeling onder begeleiding van Kees Danhof. Om 13.30 uur zal de gids van de Historische Kring Baflo de deelnemers ontvangen bij de toren van de Laurentiuskerk, om ze vervolgens middels een verrassende dorpswandeling kennis te laten maken met de historie van Baflo en op zoek te gaan naar sporen en verhalen uit het verleden. 

Op zoek naar de voetsporen van Rudolf Agricola, de vele cafés, langs het station, het mooi gerestaureerde Stol-Vennema huis en meer. Na de vele verhalen eindigt de tocht bij de Laurentiuskerk, die net als de toren toegankelijk is voor bezichtiging.

De wandeling wordt georganiseerd door de commissie Toren Baflo. Er is ruimte voor maximaal vijftien deelnemers. Aanmelden kan via krdanhof@ziggo.nl.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !