Brassband Immanuël zoekt zangers 

UITHUIZERMEEDEN – Op 16 december 2023 gaat Brassband Immanuël het kerstoratorium ‘Es ist ein Ros entsprungen’ uitvoeren, samen met een projectkoor. Voor dit projectkoor zoekt de band mannen die de tenor- en baspartij willen zingen. 

Op de kerstconcerten van Brassband Immanuël worden al jarenlang gerenommeerde mannenkoren uitgenodigd. Voor de komende kerst heeft de band het plan opgevat om het oratorium ‘Es ist ein Ros entsprungen’ uit te voeren. Dit werk is geschreven door de Winsumer Geert Kuiper. Oorspronkelijk voor fanfare, Immanuël laat de begeleiding arrangeren voor Brassband.

Voor het projectkoor zoekt Immanuël met name nog heren die mee willen zingen met het oratorium. De koorrepetities starten na de zomer en zijn voornamelijk gepland op zaterdagen. Het projectkoor staat tijdens de repetities onder leiding van Karel Stegeman. Hij is dirigent van onder meer het Gereformeerd Groninger Mannenkoor.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via info@brassbandimmanuel.nl. Via dit adres is ook meer informatie op te vragen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !