Cadeautjes van Kunstvloed 2023

SAUWERD – Tussen 8 en 18 september biedt Kunstvloed in de omgeving van Sauwerd en Wetsinge een groot en zeer gevarieerd aanbod aan theater, literatuur, beeldende kunst en muziek. Naast verschillende betaalde optredens biedt Kunstvloed ook zes cadeautjes aan: activiteiten waar gratis van genoten kan worden.

Zoals het optreden van Klaske Oenema (foto) bijvoorbeeld. Muziek en poëzie bij beelden op een old school overheadprojector. Betoverend mooi. Muziek is er natuurlijk ook. Van het jazztrio Jazzie. Lekker klein en aangenaam om naar te luisteren. U kunt ook luisteren naar de Winsumse Anja Poelma. Zij zingt cabaretachtige liedjes langs het Sauwerder ommetje op zaterdagmiddag 16 september. In het prachtige pand ’t Sael in Wetsinge is er een muzikale raamvertelling Yesterdays. Over de droom van de koning van Elders. Wie iets pittigers zoekt wil misschien naar het optreden van BluesCloud. Lekkere no-nonsense blues, recht voor zijn raap en dansbaar rockend. En dat op het mooie Onstaborgterrein. En voor de liefhebbers van dorpsverhalen: op 14 september is er een verhalen café in Ubbegaheem. Een gezellige avond vol anekdotes en verhalen van horen zeggen.

Daarnaast zijn er natuurlijk zes nieuwe kunstwerken langs het Sauwerder ommetje te bezoeken. Gratis en voor niks. Net als de twaalf verschillende soorten schilderwerk in huizen van dorpsbewoners. Wie daarna wil nagenieten met een hapje en een drankje, kan terecht op een van de terrassen het Onstaborgterrein.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !