Muziek in Toen: Duo Lanyok

PIETERBUREN – Op zondagmiddag 20 augustus, vanaf 13.30 uur, speelt Duo Lanyok gevoelige en opzwepende Balkan- en zigeunermuziek in Domies Toen. Het duo bestaat uit violiste Marjolijn Mellema en accordeoniste Moniek Bollen.

Duo Lanyok is veelzijdig. Het geeft intieme concerten, is gangmaker op feesten en zorgt voor sfeervolle muziek bij diverse evenementen. Naast Hongaars en Roemeens werk vertolken de muzikanten klezmer en ander moois. Het belooft een feestelijk optreden te worden op het groene sfeervolle podium van Domies Toen.Het concert is gratis, de entree voor de tuin is € 3, kinderen tot 16 jaar en vrienden van Domies Toen hebben gratis toegang.

Dit optreden is een mooi extra voor leden van Groei en Bloei. De vereniging van tuinliefhebbers Groei & Bloei Groningen heeft dan het Open Tuinenweekend op 19 en 20 augustus. Domies Toen is deelnemer.

De tuin is dit weekend gratis toegankelijk voor leden van Groei & Bloei.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.