Expositie van Janus Metsaars in kerk Klein Wetsinge

KLEIN WETSINGE – Vrijdag 18 augustus om 18:00 uur is de opening van de expositie van Janus Metsaars. Schilder Janus vindt de inspiratie voor zijn werk in de natuurlijke processen: landschappen zee, aarde, regen en lucht zijn allemaal terug te vinden in zijn schilderijen.

De werken zijn opgebouwd uit verschilende lagen, waardoor het bijna ‘mosachtig’ overkomt. Janus schiltert verschillende lagen over elkaar heen, met verschillende diktes en texturen. Interessant detail: Janus legt de doeken tijdens het schilderen op de vloer. De expositie is van vrijdag 18 augustus tot en met zondag 17 september te bewonderen in de kerk.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.