Mis het niet: 3 dagen kermisfeest bij Café-Zaal Bulthuis

Hunker jij wel eens naar de jaren ‘90? De rages, de videoclips, de tv-series en de muziek? Op vrijdag 18 augustus neemt ‘It All Started in The Nineties’ je ’s avonds mee op een wervelende reis met energieke flashbacks vol herkenning; naar die gouden tijd met Flippo’s, Super Mario en de Gabbers. It All Started in the Nineties stond met deze unieke show al op grote podia door heel Nederland, zoals Zwarte Cross en Paaspop. Het podium barst uit haar voegen met deze nostalgische ‘trip down memory lane’ langs de lekkerste House & Dance Classics, Hip-Hop en Happy Hardcore. Alles is herinnering, feest, energie! Kom kijken bij It All Started in The Nineties voor oude en nieuwe herinneringen, met oude èn nieuwe Eenrumers! Voor en na dit optreden draait Dance Reaction.

Op zaterdagavond staat Van Geeft’M garant voor feest in de Fluit. Bewapend met niet meer dan een accordeon en een drumstel (en natuurlijk hun enthousiasme) weten ze iedere zaal op de kop te zetten. Dit maakt Van Geeft’M geschikt voor diverse gelegenheden, zoals tentfeesten, dorpsfeesten en festivals, dus ook voor de Eenrumer kermis! Het genre is heel veelzijdig en gaat van Avicii tot de pianoman en van Frans Bauer tot een klassieke feestplaat. In de bovenzaal van Bulthuis draait de drive-in-show van Dance Reaction als vanouds op volle toeren. Nieuw is echter dat de toegang voor de bovenzaal (net als andere festiviteiten) dit jaar GRATIS is!

Het kan natuurlijk niet anders dat de kermis op zondagavond in de Fluit wordt afgesloten met de top coverband Switch! Dankzij hun jarenlange muzikale ervaring weten de muzikanten van Switch wat het publiek wil horen, varierend van klassiekers van toen tot de meest hedendaagse hits. Traditiegetrouw zorgen ze ervoor dat écht iedereen staat te dansen en te springen in de Fluit. Switch weet wat Eenrum wil, en Eenrum wil Switch!

Tijdens de kermis van 18 t/m 20 augustus zijn café en terras open vanaf 14.00 uur.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.