Installatie buitenkunst Kunstvloed

SAUWERD – In de aanloop naar Kunstvloed wordt hard gewerkt. Vandaag langs het Sauwerder ommetje. Sigrid Hamelink is begonnen met het installeren van haar werk Wolkendragers. Vanaf 8 september tot en met 17 september is dit kunstwerk, samen met 5 andere langs het ommetje te bekijken. De toegang is gratis.

Aanstaande vrijdag, 8 september om 19.45 uur start Kunstvloed met de parade. Inwoners van Adorp, Sauwerd en Wetsinge die een stoel hebben beschilderd lopen dan gezamenlijk via Adorp en station Sauwerd naar het Onstaborgterrein in Sauwerd. Daar worden de stoelen op een piramide gehangen.

’s Avonds is het baken feestelijk verlicht. Met dit baken wil Kunstvloed de verbindingskracht van het evenement verbeelden. De kracht en essentie van Kunstvloed is namelijk dat het wordt gemaakt voor en door inwoners.

Bezoekers zijn van harte welkom.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.