William (van Rapalje) opent zevende seizoen van Rocking Good Folk

WINSUM – De man die bekend is van de beroemde Ierse/Keltische folkgroep Rapalje, maar die naast zijn drukke werk met deze ondertussen wereldberoemde groep ook een veelomvattende en succesvolle solocarriere heeft, komt op zondag 17 september het zevende seizoen van de Middagconcerten van Rocking Good Folk openen.

William’s rauwe en warme stem vertolkt de emotie en de inhoud van de nummers die hij zingt. Om William kun je gewoon niet heen, op het podium staat, zo vast als een huis, een geroutineerde artiest die precies weet wat hij doet en wat hij zingt. Daarmee creeert hij een intieme, warme en ingrijpende sfeer. Opgaan in zijn muziek en stem is niet alleen een optie, het gebeurt zonder dat je er iets aan kunt doen. William zingt, natuurlijk, maar hij speelt ook o.a. bodhran, gitaar, gitouki, mandoline en tin whistle. Warme, rauwe, pure Keltische folk op zijn best!

Locatie: The Jolly Cat, Hoofdstraat W 5a, 9951 AA WINSUM

Aanvang: 14:30 uur, deur open om 14:00 uur

Tickets: € 15,- via www.rockinggoodfolk.nl of 06 39391954

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.