PvdA organiseert wandel- en fietstocht vanaf Enne Jans Heerd

HET HOGELAND – Hou je van wandelen of fietsen en doe je dit graag samen met anderen? Kom dan op zondag 17 september naar de Enne Jans Heerd en doe mee met een rondwandeling of een rondtocht op de fiets. Deelname is gratis en iedereen is welkom.

Er is voor elk wat wils; een wandeling van 10 en 20 kilometer en een fietstocht van 35 kilometer.  Gezelligheid staat bij alle tochten voorop. Misschien vinden we onderweg een leuke plek voor een korte pauze. Door de verschillende vertrektijden is de aankomst voor iedereen ongeveer gelijk. Na afloop is er de mogelijkheid om met zijn allen een drankje te nuttigen op het terras. Deze activiteit is georganiseerd door de Partij van de Arbeid rond de Europese mobiliteitsweek. Het doel van deze week is om duurzame vormen van vervoer op de kaart te zetten. Dus stap uit de auto en neem de fiets of benenwagen!

Het begin- en eindpunt is de Enne Jans Heerd, Maarhuizenweg 3 in Winsum. 11:00 uur start rondwandeling 20 kilometer. 13:00 uur start rondwandeling 10 kilometer en start fietstocht

Aanmelden mag, maar is niet nodig. Deelname is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.

Meer informatie:  Janny Klei 06-15113487 of Anna Schwab 06-39342044

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.