Uitslagen 2e ronde bekervoetbal

HET HOGELAND – Vorige week is met de eerste ronde in de poulefase van de noordelijke districtsbeker het ‘ballen om het eggie’ weer begonnen. Dit weekend stond de tweede ronde voor de Hogelandster clubs uitkomend in de standaardklasse + Winsum 2, zij wonnen afgelopen seizoen de beker voor reserveteams, op het programma. 17 teams kwamen in actie, waarvan er 8 een Hogelandster derby afwerkten.

De uitslagen:

GRC Groningen (zo) – vv Winsum   0-4

SC Stadspark – SV Bedum   3-2

HFC ’15 – FC LEO   0-2

Rood Zwart Baflovv Winsum 2   1-4

Omlandia – VV Noordwolde   1-0

SV Lycurgus – Noordpool UFC    9-0

ZECKRC   3-0

GEO – VV Eenrum   1-2

VVSV ’09 SIOS   0-5

Helpman (za) – De Heracliden   4-1

De Lauwers – Zeester   1-1

VV WarffumCorenos   0-7

VV Engelbert – VV Usquert   2-0

VV Kloosterburen – VV Zevenhuizen  AFG

 

Programma 16/17 september:

vv WinsumSV Bedum, Rood Zwart Baflo – HFC ’15, vv Winsum 2 FC LEO, KRC VV Noordwolde, ZEC – Omlandia, Mamio – SIOS, GRC Groningen (za) – VVSV ’09, De Heracliden VV Eenrum, VV Middelstum – Noordpool UFC, Ternaard – Zeester, Oosterparkers – VV Warffum, De Wilper Boys – VV Kloosterburen en GSAVV Forward 2 – VV Usquert. Corenos is vrij.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.