Inschrijving Sport- en Cultuurhopper Het Hogeland geopend

HET HOGELAND – Inwoners uit de gemeente kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de eerste editie van de Sport- en Cultuurhopper het Hogeland! Dit initiatief is een samenwerking tussen Huis voor de Sport, de Cultuurcoaches en beweegteam het Hogeland en is erop gericht inwoners van gemeente Het Hogeland op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het gevarieerde sport- en cultuuraanbod binnen de gemeente. 

In voorgaande jaren zijn er al succesvolle edities geweest van de Sporthopper, maar nu kan men ook kiezen uit een breed aanbod van culturele activiteiten voor jong en oud. Zo kun je je opgeven voor baby- en dreumesmuziek, het B-Slagwerkensemble van Wilhelmina Bedum, improvisatietoneel, film, fotografie, jongerentheater, musical of muziektheater. Ook kun je een kijkje nemen bij Volksdansgroep Winsum-Baflo, of kun je komen zingen bij Amusementskoor Aig’n Wies en Popkoor Songbird.  

Aankomende donderdag 14 september om 9.00 uur wordt in Eenrum de Sport- en Cultuurhopper officieel uitgereikt door wethouder Karen Hansems aan de kinderen van basisschool IKC De Linde. Een mooie start van de Sport- en Cultuurhopper!  

Op www.hogelandbeweegt.nl kan iedereen zich tot en met 10 oktober 2023 inschrijven voor één of meerdere cursussen die tussen 30 oktober 2023 en 16 februari 2024 plaatsvinden.  

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !