Week tegen eenzaamheid

HET HOGELAND – Van 28 september tot 4 oktober wordt de Week tegen Eenzaamheid weer georganiseerd. Eenzaamheid weer georganiseerd. Deze week wordt georganiseerd om mensen in verbinding te brengen en om aandacht te schenken aan eenzaamheid. Tijdens deze week worden er overal in de gemeente Het Hogeland activiteiten georganiseerd waar men aan mee kan doen. Dit kan een lunch zijn, een spelletjesmiddag of een koffietafel.

Wij van Centrum Vrijwilligerswerk Het Hogeland organiseren ‘de langste tafel’, waar men kan aanschuiven voor een kopje koffie of thee en wat lekkers. Wij willen zoveel mogelijk organisaties oproepen om ook mee te doen aan het ‘de langste tafel’ concept, waardoor we straks een enorm lange tafel hebben met allemaal verschillende mensen en activiteiten. Voor meer informatie kun je ons bereiken op info@centrumvrijwilligerswerkhethogeland.nl.

Mocht je een activiteit willen organiseren en wil je dat deze meegenomen wordt in het programma dat wordt verspreid door de gemeente, zorg dan dat je dit vòòr 14 september laat weten. Het totale programma voor tijdens de Week tegen eenzaamheid volgt nog!

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !