Tropisch tennistoernooi in Bedum goed verlopen

BEDUM – Op de tennisbanen van de LTC Bedum werd dit weekend een zonovergoten Onderdelenhuis.nl 35+ dubbeltoernooi verspeeld. Hoewel het aantal deelnemers wat achterbleef bij de voorgaande edities was het enthousiasme van de 50 spelers uit de regio er niet minder om.

Waren er in eerdere jaren nog wel eens zorgen over de duur van de regenval, daarvan was deze keer uiteraard geen sprake. Nu richtten de zorgen zich meer op het voorkomen van hittestress. Gelukkig bleken alle spelers uiteindelijk goed bestand tegen de hoge temperaturen en kon het toernooi zondagmiddag op tijd worden afgesloten.

De winnaars:

HD6: Sander Timmerman en Reinolt Mulder (Van Starkenborgh, Groningen)

DD6: Marga van Dellen (LTC Bedum) en Alien vd Berg (TC TenBoer)

GD6: Ursula Sennema (TC TenBoer) en Luit Fledderus (TC Winsum)

HD7: Erwin Bloeming (Nohn, Sappemeer) en Arent Klimp (Wijchgelsheim, Hoogezand)

GD7: Titia Iwema en Tjerk Elzinga (Odivia, Eenrum)

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.