Laatste Kunstvloedweekend

SAUWERD – Aanstaande zondagavond is de afsluiting van Kunstvloed. Gertjan Piek en Ferry Wijma sluiten 9 dagen Kunstvloed muzikaal af met hun kleinkunstprogramma Liedjes over Hier. Het programma begint om 20.00 uur op het Onstaborgterrein. Tot die tijd kunnen nog kaarten gekocht worden via de website www.kunstvloed.nl.

Zaterdag en zondag kunnen bezoekers van 13 tot 17 uur nog schilderijen en sculpturen bekijken in woonhuizen van Sauwerd en Wetsinge. Wie zaterdagmiddag kiest voor de beeldende kunstroute langs het Sauwerder Ommetje komt de Winsumse Anja Poelma tegen. Zij zal cabaretachtige liedjes zingen, waarbij ze zichzelf begeleidt met gitaar en ukelele. Wie binnenloopt bij ’t Sael zaterdagmiddag kan om 14 en 16 uur genieten van de muzikale raamvertelling Yesterdays. De toegang is gratis.

Zaterdagavond is er bovendien een gratis concert van de bluesgroep BluesCloud. Vanaf 20.30 uur kunnen de voetjes van de vloer. Een dag later is er jazzmuziek op het Onstaborgterrein, van het trio Jazzie. De toegang is gratis.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !