Openstelling Repair Café Winsum

WINSUM – Op 30 september is het Repair Café te Winsum weer geopend. In gebouw De Poort aan de Borgweg 36 kunt u weer van alles laten repareren tussen 10.00-12.30 uur. De koffie en thee staan klaar. 

Altijd gaan er wel weer zaken stuk waarvan het heel fijn is als ze gemaakt zijn. Soms lukt het niet zelf. Mensen van het Repair Café helpen je dan graag samen verder. 70% van hun inzet is succesvol, dus wie weet nu ook voor jou. Met wat voor spullen komen de bezoekers? Denk aan een fiets of muziek-, tuin-, verlichtings- of bv keukenapparatuur.

Uiteraard worden ook kledingstukken hersteld. Heb je kleding van Maxima en past het net niet goed?  Een broek innemen of broekspijp veranderen qua lengte is geen probleem. Wij hoeven ook niet de weten dat je de kleding van Maxima hebt. We helpen altijd graag.

Het Repair Café Het Hogeland te Winsum heeft ruim 10 jaar ervaring en de bezoekers waarderen het met een 9,6. De reparatie is gratis en met een niet-verplichte bijdrage na afloop maakt u het openhouden mede mogelijk. Bij een bezoek worden geen persoonsgegevens gevraagd.

Kom op tijd, want afgelopen keren was het altijd druk. Parkeren kunt u dichtbij.

Bezoek de website voor meer en de juiste informatie www.repair-cafe-het-hogeland.nl

De eerstvolgende openstelling is op 28 oktober.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !