Striptekenworkshop voor jongeren in bieb Winsum

WINSUM – In het kader van de Boekenweek van Jongeren organiseert Biblionet Groningen allerlei leuke activiteiten voor jongeren waaronder een workshop striptekenen. Papier, potlood en gum: met de hand tekenen. Daar draait het om bij de striptekenworkshop.

Striptekenaar Dim Junius geeft je praktische tips en leuke oefeningen. Van eerste schets naar toffe tekening. Je bedenkt en tekent zelf karakters met een verhaal. Misschien ken je Dim van zijn boeken over Brick?! Je kunt hem ook al je vragen over (strip)tekenen stellen.

Op vrijdag 29 september is deze workshop van 19.30 tot 20.30 uur te volgen in bibliotheek Winsum. Aanmelden kan gratis via de website: www.biblionetgroningen.nl/agenda/winsum

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !