Voel je thuis in Thuiskamer ‘De Vliegende Pinguïn’ in De Blauwe Schuit

WINSUM – Op vrijdag 29 september a.s. start Mensenwerk Hogeland in cultureel centrum De Blauwe Schuit de Thuiskamer ‘De Vliegende Pinguïn. Thuiskamer ‘De Vliegende Pinguïn is speciaal bedoeld voor mensen met uitdagingen op het psychologische vlak.

Denk bijvoorbeeld aan angsten, depressie en psychoses. Een plek waar je elkaar kunt ontmoeten als gelijkgestemden en je je dierbare mantelzorger(s) ook mag meenemen. Je kan hier praten over jouw psychische uitdagingen en het taboe dat daarop rust. Je kan hier je ervaringen delen en praten over jouw onzekerheden, want je bent niet alleen! Uiteraard mag je er ook gewoon zijn, luisteren of iets doen. Het is een plek waar je jezelf kunt zijn.

Je bent van harte welkom op elke laatste vrijdag van de maand van 19.00-20.30 uur. Wel graag even aanmelden! We vragen slechts een kleine bijdrage voor eten en drinken.

Aanmelden kan via Heidi Smit, heidismit66@hotmail.com.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.