Supertolles Oktoberfest im Bulthaus

EENRUM – In Eenrum wordt Froh und Heiter met vereende kracht gewerkt aan de voorbereiding van het Oktoberfest. Dit feest vindt plaats op zondag 15 oktober in de bovenzaal van Bulthuis van 15.00 tot circa 20.00 uur. En wat is nu een Oktoberfest zonder traditionele blaasmuziek in Duitse stijl?

Zoals een oud gezegde zegt zijn het niet alleen jagers die op de hoorn blazen … En dat klopt helemaal want in Eenrum blaast vanaf 15.00 uur Egerländerkapel de Postjagers de sfeer er goed in. Vanaf 16.30 uur neemt Blaasorkest de Snippefangers de fluit over.

De muzikale omlijsting in oktoberfestsfeer wordt verzorgd door Dance Reaction. Een natje en droogje zal uiteraard – eveneens in stijl – niet ontbreken! Niet verplicht kledingadvies: Lederhosen en Dirndls. Er is een prijs voor de mooiste Oktoberfest outfit!

Voorverkoop tickets 12,50 p.p. zijn verkrijgbaar via: https://treffendeenrum.nl/tickets/ of mail naar: oktoberfeesteenrum@gmail.com Verkoop tickets aan de zaal: 15 euro p.p.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.