Cultuurcafé Het Hogeland

WARFFUM –  Op woensdag 4 oktober organiseert Cultuurplatform Het Hogeland in samenwerking met Vakland Het Hogeland een inspirerende bijeenkomst voor maatschappelijk cultureel betrokken mensen in ’t Wieshoes te Warffum.

Tijdens het Cultuurcafé zijn er korte presentaties van: Gronings Vuur, Vakland en het Cultuurplatform. Er zullen (leer)wensen worden opgehaald en er is gelegenheid om je (cultuur)idee met de andere aanwezigen te delen in een korte pitch. Uiteraard is er een muzikaal intermezzo en volop ruimte om te netwerken!

Het cultuurcafé wordt georganiseerd in ’t Wieshoes aan de Westervalge 5a in Warffum, waar je vanaf 19.15 uur kunt inlopen voor een kop koffie. We sluiten het café om 21.30 uur af met een hapje en een drankje.

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.