Oplaplab, hét repaircafé van Warffum gaat weer open

WARFFUM – Op zaterdag 2 december is er weer een openstelling van het Oplaplab in de Huiskamer van Warffum. Het repaircafé is dan open van 14:00 tot 16:00 uur. De Huiskamer van Warffum is gevestigd aan de Noorderkerkpad 13, dit is schuin tegenover de Spar.  

Spullen weggooien is vaak niet nodig. Een poging om huisraad en apparatuur te repareren en een tweede leven te gunnen is mogelijk bij de reparatie-kundigen. Daarnaast worden ook tips en uitleg gegeven over de werking van apparatuur en ook over eventueel beveiliging van digitale apparaten. Gereedschappen welke niet kunnen kunnen worden gerepareerd kan je alsnog afleveren bij de PRAXIS voor de stichting geredgereedschapgroningen.nl.

De reparateurs gaan zich wederom voor je inspannen om de oorzaken op te sporen en zo mogelijk te repareren. De doelstelling is immers nog steeds om te besparen op grondstoffen door spullen te repareren. En het is gezellig in de Huiskamer. Het oplappen is gratis en zonder afspraak, de koffie staat klaar. Wat je ter reparatie wilt meenemen kan variëren van kleine meubels en elektrische apparaten tot kinderspeelgoed. Als je vooraf vragen hebt, dan graag een e-mail naar: oplaplab.warffum@gmail.com

Aangezien het Oplaplab het zonder inkomsten en subsidies moeten doen, wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !