Vincent Corjanus treedt op in Grandcafé de Hoek

BAFLO – In Grandcafé de Hoek in Baflo wordt zondag 26 november opgetreden door Vincent Corjanus. Corjanus is de pionier van de poëziepop. Zijn laaste album en boek ‘Lichtbreuk’ kreeg lovende recensies.

Vincent Corjanus is een ‘poëziepopper’. De in 1995 in Zwolle geboren Corjanus begon al op jonge leeftijd met het schrijven van verhaaltjes en liedjes en bracht op 16-jarige leeftijd zijn eerste dichtbundel uit. De singer-songwriter zocht een jasje voor zijn gedichten en zo ontstonden er liedjes. Een nieuw genre was geboren.

Frank Boeijen

Inmiddels draait Corjanus tien jaar mee met zijn liedjes en gedichten. Hij schreef acht dichtbundels en maakte meerdere cd’s. Zijn gedichten waren onder andere te horen tijdens radioshows op 3FM en Radio 2 en ook Frank Boeijen droeg werk van hem voor.

De liedjes van Vincent Corjanus zijn teder en rauw. Soms met een vleugje elektronica, maar altijd recht uit hart.

Het optreden van Corjanus vindt plaats in zaal de AchterHoek en begint om 15.00 uur. Kaarten kosten 5 euro en zijn enkel te koop via de website www.grandcafedehoek.nl. Aansluitend is iedereen natuurlijk van harte welkom voor een borrel of hapje eten in het eetcafé

 

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !