vv Winsum verrassend uit de beker gestoten

WILDERVANK/GRONINGEN – vv Winsum heeft zich dinsdagavond in de tweede ronde van de knock-outfase van de noordelijke districtsbeker te kijk laten zetten door vv Wildervank, laagvlieger in de vierde klasse. In Oost-Groningen werd het zeer verrassend 2-1 voor de gastheren.

Na een snelle achterstand binnen 10 minuten, bracht Sjoerd Nienhuis het team van trainer Fred de Boer halverwege de eerste helft langszij. Vijf minuten voor tijd wist de thuisploeg nog een keer te scoren. De 2-1 voor de hardwerkende Wildervankers betekende dat het bekertoernooi voor de Winsumer eersteklasser dit jaar al voor de winter ten einde is.

vv Winsum 2

Een dag later was het de beurt aan vv Winsum 2, dat uitkomt in de reserve Hoofdklasse. Op de Esserberg gingen de Winsumer reserves met 6-2 onderuit tegen 4e divisionist Be Quick 1887. Voor de Winsumers scoorden Chiel Danhof en Gerbrand de Boer.

Met de uitschakeling van vv Winsum 1 en 2 zit het bekervoetbal op Het Hogeland er op.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !